Для приготування печива нам знадобиться лише чотири інгредієнти:
– Три яйця;
– 150 г цукру;
– одна чайна ложка ванільного цукру;
– 250 г кокосової стружки.
Спосіб приготування:
– Для початку в ємність вбити яйця і добре збити їх вінчиком.
– Потім додати цукор, ванільний цукор і знову добре перемішати.
– Потім поступово додавати кокосову стружку. Слід врахувати, що кокосової стружки може знадобитися трохи більше або менше, ніж 250 грам, тому додавати поступово, поки тісто не придбає потрібну консистенцію, з якої вдасться сформувати печиво.
– Далі застелити пергаментом лист, виліпити печиво розміром з волоський горіх, можна більше і викласти на лист.
– Запікати двадцять хвилин (до утворення скоринки) за температури 160 градусів. Духовка має бути попередньо розігрітою.
З такої кількості виходить +/- 20 штук печива. У мене вихід менший, тому що робила на пів норми