Рецепти

Смачне і легке в приготуванні кокосове печиво

Для приготування печива нам знадобиться лише чотири інгредієнти:

– Три яйця;

– 150 г цукру;

– одна чайна ложка ванільного цукру;

– 250 г кокосової стружки.

Спосіб приготування:

– Для початку в ємність вбити яйця і добре збити їх вінчиком.

– Потім додати цукор, ванільний цукор і знову добре перемішати.

– Потім поступово додавати кокосову стружку. Слід врахувати, що кокосової стружки може знадобитися трохи більше або менше, ніж 250 грам, тому додавати поступово, поки тісто не придбає потрібну консистенцію, з якої вдасться сформувати печиво.

– Далі застелити пергаментом лист, виліпити печиво розміром з волоський горіх, можна більше і викласти на лист.

– Запікати двадцять хвилин (до утворення скоринки) за температури 160 градусів. Духовка має бути попередньо розігрітою.

З такої кількості виходить +/- 20 штук печива. У мене вихід менший, тому що робила на пів норми

Вам також має сподобатись...