Рецепти

М’які та запашні американські млинці, які печуться на сухій сковорідці без краплі олії

Що приготувати на сніданок? Так, щоб смачно, швидко та усім сподобалося? Пропонуємо спробувати м’які та запашні американські млинці, які печуться на сухій сковорідці без краплі олії. Вони смакують з медом, варенням чи згущеним молоком, а у поєднанні з горнятком ароматної кави подарують вам чудовий вранішній настрій!

Складники:

– 3 яйця

– 3 ст. ложки цукру

– 600 мл молока

– 12-14 ст. ложок борошна з гіркою

– 3 ч. ложки порошку до печива

– 3 ст. ложки олії

сіль, ванілін або ванільний цукор

Отже, починаймо. У глибокій мисці добре збиваємо яйця з дрібкою солі та ваніліном. Далі вливаємо молоко і висипаємо просіяне борошно з порошком до печива, усе ретельно вимішуємо вінчиком. Коли тісто стане однорідним, додаємо олію і легко розводимо с масою. Вона повинна бути трішки густішою, ніж на налисники, щоб могла добре розтікатися. Для смаження тісто найкраще набирати невеликим черпачком. Якщо такого немає, тоді на один млинець треба взяти 0.5 звичайного черпака приготованої маси. Виливаємо її на середину сковорідки та печемо до рум’яного кольору з обох боків, перевертаємо широкою лопаткою. Млинці складаємо один на одного, коли усі готові – перевертаємо стопку.

Смачного усім сніданку!

Вам також має сподобатись...