Історії жінок

Таня була на роботі, раптом жінка відчула, що погано себе почуває. – Що з тобою подруго? – запитала Ніна. – Та щось погана почуваюся, – відповіла Таня. – Йди краще додому, – порадила Ніна. Таня зібрала сумку і вирушила додому. Жінка ледве піднялася на третій поверх, відкрила квартиру, як раптом побачила жіночі чобітки. – Дивно, – подумала Таня і пішла у спальню прилягти. Жінка відкрила двері і застигла

– Ось і йди! Кому ти потрібна! – вигукував Андрій за Танею. – Ще кращу за тебе знайду!

Таня бігла вниз сходами і до неї долинали всі вигуки Андрія. Сльози застилали очі, а у голові не вкладалися події останніх хвилин.

Таня з Андрієм вже готувалися до весілля і начебто нічого не віщувало біди, але ост треба було, Тані занедужати і прийти додому раніше. І за класикою жанру: заходить додому, а вдома наречений з коханкою. І мало того, що те, що їй довелося побачити, вона вже ніколи не забудить, то ще її ж і винною зробили!

Андрій не зніяковів, не став вибачатися і каятися. Навпаки, він почав сваритися на Таню через те, що вона рано прийшла з роботи! А ця дівчина зухвало посміхалася їй в обличчя.

Таня поспіхом покидала свої речі в сумку і вибігла з дому. Повернувшись до батьківського будинку, вона ще довго не могла прийти до тями. Сльози, сум, образа… І лише через три роки Таня знову здобула своє щастя. Але вже справжнє – люблячий чоловік, двоє дітей та достаток у сім’ї. І щороку вони всією сім’єю їздили відпочивати на море.

Приїхавши вкотре на море, вони заселилися до міні-готелю. У сусідньому крилі жила дуже сварлива пара, яких вони не бачили, але чули. Точніше, чули тільки дружину. Сварила чоловіка вона за все: то не так зробив, то не так сказав, то не так подивився, то не туди подивився.

Так ця мадам примудрилася посваритися з усім персоналом готелю і з більшою половиною мешканців. Заперечувати їй було неможливо.

Але яким було здивування Тані, коли в чоловіку цієї жінки вона впізнала Андрія! Таня виходила зі свого номера і зустрілася з ним та його дружиною в коридорі. Андрій погано виглядав, втомлений, худенький, із сумним поглядом. Минуло десять років, а здавалося, що він постарів на всі двадцять. Андрій теж впізнав Таню, але сором’язливо відвів погляд. Натомість погляд Тані перехопила його дружина.

– Що на мого чоловіка дивишся? – вигукнула вона до Тані. – Іди давай звідси!

Таня навіть не стала відповідати їй, швидко взяла молодшого сина за руку і зайшла назад у свій номер. Зайшовши в номео, чоловік запитливо глянув на неї.

– Олексій, давай трохи почекаємо, нехай «сусіди» наші пройдуть, – сказала Таня. – Ти уявляєш, виявляється це дружина Андрія. А цей чоловік – Андрій!

Олексій знав цю історію, як розлучилися Андрій з Танею і почав сміятися:

– Ось це чоловіку так віддячила доля! … Ось це він влип! … Знатиме, як мою Таню ображати!

Таня ще перебувала в стані легкого здивування, а Олексій все продовжував сміятися.

– Оце влип!… Оце влип! Отримав, що заслужив!

– А як казав, що знайде кращу за мене, – зітхнула Таня. І після побаченого їй навіть радіти не хотілося, його було просто шкода.

Вам також має сподобатись...

В Андрія був день народження. Його наречена Зоряна з його матір’ю накрили стіл. Приїхали друзі батьків Андрія зі своєю дочкою Катею. Катя одразу кинулася до Андрія в обійми. – Привіт, Андрійку! – вигукнула вона. – Бажаю тобі щастя, удачі, ну і палкого кохання. Взявши Андрія за руку, вона посадила його поруч із собою за стіл. Всі розсілися, а Зоряна стояла й не знала куди їй подітися. Довелося прилаштуватися на куті столу… Коли гості вже збиралися йти, Зоряна раптом почула, що Катя щось шепоче Андрію. Дівчина прислухалася, й очі вирячила від почутого

Олег встав, налив у склянку води і поставив її перед своєю дружиною Оленою. – Ти тільки не хвилюйся, – винувато попросив він. – Все одно це колись би сталося… Олена скрушно похитала головою. – Олеже, чому ти йдеш?! – нарешті сказала вона. – Що трапилося? Ти що, маєш іншу?! Чоловік скривився. – Причому тут це?! – відповів він. – Олено, чому ти не хочеш мене зрозуміти? – Що саме я маю зрозуміти? – схлипнула жінка. Вона не могла розібратися, чому її коханий Олег, після стількох років щасливого життя, кидає її! Та виявилось, що все дуже просто

-Пробач, люба, у вихідні мене викликали на роботу, – сказав Михайло в п’ятницю ввечері, коли повернувся додому. – Знову? – зітхнула Віра. – Ну, не ображайся, скоро дачний сезон почнеться, грошей багато знадобиться, – пояснив чоловік. – Усіх грошей не заробиш, – сказала дружина. – Нічого, зараз попрацюю, потім буде легше, – підсумував Михайло. – Добре я у душ. Чоловік поцілував Віру у щічку і пішов у ванну. – Кохана, принеси рушник, – гукнув через декілька хвилин Михайло. Віра пішла у спальню, дістала з шафи рушник, і зайшла у ванну. Вона глянула на Михайла і застигла від побаченого

Ліза розлучилася з чоловіком. Він зрадив їй з найкращою подругою… Ліза вирішила поїхати пожити в село. Там у неї була бабусина хата. До села жінка дісталася надвечір. Ліза швидко знайшла потрібний будинок. На її подив, хата виглядала так, ніби в ній хтось жив! Ліза не могла зрозуміти, як таке можливо?! Незабаром з городу з’явився якийсь незнайомий чоловік… – Доброго вечора, ви когось шукаєте? – спокійно запитав він. – Здрастуйте, я Ліза, правнучка хазяйки цього будинку… – сказала жінка. – А що ви тут робите?! Ліза дивилася на чоловіка, і не розуміла, що відбувається